Eu și ego-ul meu

Mi se întâmplă deseori să nu știu cum să încep. Am atâtea lucruri pe care le-aș spune (fără un început)! Am să vorbesc despre mine și pasiunile mele.

Pasiuni

Scrisul mi se pare cel mai fidel și devotat prieten atunci când vrei mai mult. Printre pasiunile ce mă atrag și le simt aproape de sufletul meu, scrisul a reprezentat dintotdeauna un punct forte! Am ajuns în stadiul de a scrie „pentru alții”, în momentul în care am realizat că am citit îndeajuns încât, cu propriile cuvinte, să dau mai departe starea mea sufletească și nu numai! În mare parte scriu cu muzică. E cel mai relaxant mod de a pune pe hârtie, gândurile. Muzica te inspiră! Muzica te ajută să crești în orice ai ales să urmezi! Muzica te ridică mai sus decât poți spera; nu minte și nu te înșeală niciodată!

De ce am ales calea cuvintelor

Pentru că mi s-a părut greu, dar nu imposibil! Îmi plac lucrurile grele, dar care totuși îți conferă o anumită plăcere învățându-le! Este atât de frumos la sfârșit, când desăvârșești lucrul! Am început prin a încerca; prin a-mi testa conștiința în această profesie. Mi-a plăcut! Prima dorință pe care am căutat-o după ce am descoperit acest frumos, a fost dorința de mai mult! De a citi, de a exersa, de a colabora și învăța de la cei mai buni, ori superiori mie. Am fost crescut într-un mediu deschis, în care cuvintele și dialogul permanent nu erau excluse niciodată! Poate asta m-a motivat și întărit în alegerea acestei căi. Nu ezit niciodată să mulțumesc părinților și prietenilor pentru susținere și încurajări!

Câte puțin din programul și timpul meu

Ca orice adolescent, programul e destul de încărcat, foarte puțin timp pentru a face ceea ce îți place! Eu zic că e un motiv în plus pentru a te dezvolta psihic pentru ceea ce urmează să faci în viață! Un motiv în plus de a căuta timp pentru a cunoaște, un motiv în plus pentru a încerca – „Încercarea moarte n-are!”.

Un cuvânt de final

Orice ai alege să faci în viață, și orice decizie ar trebui s-o iei, gândește-te bine! Nu lucra în grabă, sau nu lăsa lucrurile „pe ultima sută de metri”! Profită de orice fărâmă de sfat bun și sprijină-te de ea! Nu lăsa timpul înaintea ta!
„Oricare ar fi talentul nostru, trebuie să căutăm totdeauna să fim cei mai buni!”

Articol din categoria Ce vor să devină tinerii?, Experiențe, etichetat , , , , , scris de Andrei Surugiu. Salvează legătura.

Despre Andrei Surugiu

Andrei Surugiu are 16 ani și este elev la Colegiul Național de Artă "Ion Vidu" din Timișoara. Scrie proză și vers alb, în cursul anului trecut publicând prima carte intitulată "Stihuri bolnave". Îi place să socializeze, este în permanentă căutare de lucruri noi (niciodată nu-și amintește să fi văzut un film de două ori), scrie des pe blogul propriu și întotdeauna ia în considerare părerile celor din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *