Becoming a Startup kid. Timisoara Way

Junior Jobs _Start up Kids

Ești curios? Ai idei și vrei să schimbi lumea? Te vezi lansând sau activând într-un startup?
Dacă ești licean și vrei să descoperi cum poate o idee să devină realitate și ce înseamnă un startup în România, vino la eveniment!

Ai ocazia să afli informații despre mediul antreprenorial tech din Timișoara și despre resursele disponibile în domeniu, despre oportunitățile oferite de organizațiile studențești și despre importanța completării cunoștințelor profesionale cu competențe soft (leadership, spirit de echipă, comunicare, negociere).

Programul evenimentului:

-prezentarea activităților desfășurate de Timișoara Startup Hub și comunitățile antreprenoriale si tech din Timișoara (TM-JUG, GeekMeet, TiMo, CoderDojo, Startup Kids, Junior Jobs, etc.).

-prezentarea oportunităților oferite de organizațiile studențești din Timișoara (AIESEC, OSUT, ASSEUT, BEST, LigaAC).

– panel de discuții despre elevi și studenți în mediul antreprenorial cu Alessandro Pilotti (CEO/CTO/Founder Cloudbase Solutions), Marius Sebastian Trif (Software Developer, Cloudbase Solutions), Bogdan Gâza (Software Architect and Engineer, Simply Social), Vlad Temian (Software Developer, Simply Social) și Ionuț Antiu (Co-Founder and CEO, Style Jukebox).

Când și unde are loc evenimentul?

JOI, 4 aprilie, între orele 17:00-19:30, la Timișoara Startup Hub, în Clădirea D a City Business Centre, Mezanin, în Piața 700.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Timișoara Startup Kids.

Articol din categoria Evenimente pentru tineri, scris de Daniela Nedovescu. Salvează legătura.

Despre Daniela Nedovescu

Licențiată în științele comunicării și specializată în publicitate și promovarea vânzărilor, Daniela profesează de 5 ani în industria marketingului, încă din timpul facultății. Este o mare fană a cuvintelor, și-a început cariera ca și copywriter iar în prezent interacționeză și cu social media și alte canale şi instrumente de marketing online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *