Timișoara High School Model United Nations 2013

THE ONE afiș Timișoara HS MUN

Asociația Tineretul ONU din România – Filiala Banat organizează în perioada 1-2 aprilie conferința Timișoara High School Model United Nations 2013, eveniment găzduit de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.Evenimentul constă în simularea unei conferințe a Organizației Națiunilor Unite, în care participanții joacă rolul de delegați ai statelor membre. În cadrul conferinței se va simula Consiliu Drepturilor Omului, având ca temă centrală a discuțiilor “Eliminarea discriminării și a violenței împotriva femeii”. Participanții vor discuta, vor dezbate, vor negocia, vor ține discursuri în baza temei menționate și vor încerca să vină cu o soluție pentru a rezolva această problemă, întreaga activitate desfășurându-se în limba engleză.

Proiectul este dedicat tuturor elevilor de liceu din județul Timiș.
Taxa de participare este de 10 lei, iar elevii se pot înscrie până în data de 25 martie.
Ceremonia de deschidere va avea loc în data de 1 aprilie, între orele 09:00 – 10:00, la Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

THE ONE afiș Timișoara HS MUNParteneri: Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

Pentru mai multe detalii și înscriere vizitați:
http://www.banat.unyouth.ro/thmun2013/

Articol din categoria Evenimente pentru tineri, scris de Daniela Nedovescu. Salvează legătura.

Despre Daniela Nedovescu

Licențiată în științele comunicării și specializată în publicitate și promovarea vânzărilor, Daniela profesează de 5 ani în industria marketingului, încă din timpul facultății. Este o mare fană a cuvintelor, și-a început cariera ca și copywriter iar în prezent interacționeză și cu social media și alte canale şi instrumente de marketing online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *