StudentFest 2013 Timișoara

StudentFest Timisoara_Junior_Jobs

StudentFest se prezintă precum: „alternativa la educația formală pe care sistemul ne-o propune de 22 de ani. StudentFest le oferă șansa tinerilor din România de a se exprima liber în spațiul în care trăiesc. Șansa de a învăța, de a comunica și de a interacționa cu oamenii care au ajuns puncte de reper în domeniul artistic. Fiind un festival studențesc, tot ceea ce se întâmplă aici este inovativ, realizat doar de studenți pentru studenți. Faptul că timp de 21 de ani StudentFest a reușit să atragă un public din ce în ce mai numeros înseamnă că tinerii chiar au nevoie de un astfel de eveniment.”

StudentFest 2013 lansează tema PARADOX ca centru de interes pentru fiecare dintre secțiunile festivalului, un semnal care să atragă atenția asupra contradicțiilor existente în societatea actuală.

StudentFest 2013: PARADOX continuă ideea începută în 2012: 7 zile intensive de workshop-uri și training-uri închise și 3 zile de expoziții, concerte, happening-uri și multe alte activități deschise publicului.

StudentFest Timisoara_Junior_Jobs

Mai multe informații despre StudentFest găsești aici:
http://www.studentfest.ro/

Articol din categoria Evenimente pentru tineri, scris de Daniela Nedovescu. Salvează legătura.

Despre Daniela Nedovescu

Licențiată în științele comunicării și specializată în publicitate și promovarea vânzărilor, Daniela profesează de 5 ani în industria marketingului, încă din timpul facultății. Este o mare fană a cuvintelor, și-a început cariera ca și copywriter iar în prezent interacționeză și cu social media și alte canale şi instrumente de marketing online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *